S’està treballant en l’organització, l’organigrama i els objectius de la macrotrobada que es farà a Tàrrega el 2017.

El diumenge 19 d’abril de 2015 es va fer a Tàrrega una jornada de treball per organitzar la Macrotrobada, en què hi van assistir persones de l’equip motor “Quelcom es cou” i també de la Taula Executiva de MEG.

Es va treballar la calendarització, l’organigrama i els objectius de la trobada. Les persones assistents també van visitar els terrenys on es durà a terme.

S’han creat unes comissions de treball que s’encarregaran dels diversos temes: logística, administració, pedagògic/activitats i difusió, així com una comissió que s’encarrega de la coordinació general. Aquestes comissions de treball no estan tancades, sinó que estem buscant gent que estigui motivada per incorporar-s’hi.

Si ets o has estat escolta o guia i vols ajudar a organitzar la macrotrobada, escriu un correu electrònic a organitzacio@jamborinada.cat i explica’ns en quina comissió t’agradaria participar