El proper dissabte 30 d’abril faltarà només un any per la Jamborinada, la trobada d’escoltes i guies més gran de Catalunya. “Quelcom es cou” per aquell dia i necessitem la implicació de tots i totes per fer-ho possible.

El 30 d’abril d’enguany començarà el compte enrere per la Jamborinada, que se celebrarà a Tàrrega els dies 29 i 30 d’abril de 2017. El moviment escolta i guia d’arreu de Catalunya està reunint forces per fer ressonar el nom de la Jamborinada per tots els caus i xarxes socials just quan falti un any per la celebració de la macrotrobada.

Per aconseguir-ho hem preparat una forta campanya de xarxes socials, però necessitem la vostra ajuda. Us demanem que seguiu les instruccions per a que la #Jamborinada es conegui arreu gràcies a la vostra complicitat: Entre les 17h i les 18h del dissabte 30 d’abril, totes les persones implicades en el Moviment heu d’omplir les xarxes socials amb el hashtag #Jamborinada (no l’utilitzeu abans!) Si fem prou força compartint les fotos que es penjaran des dels agrupaments, enviant missatges originals, etiquetant a amistats… a les 18h tindrem una sorpresa!

El 30 d’abril fes força per la #Jamborinada!, aquest missatge ha de córrer per tots els agrupaments, companys i companyes del cau, amistats, familiars, personatges públics, veïns i coneguts… per això és imprescindible la implicació i col·laboració de tot el Moviment!

Recordeu: Dissabte 30 entre les 17h i 18h les xarxes portaran el nom de #Jamborinada! Perquè som la força per moure el món!

Instruccions_30abril_jamborinada-02