Teniu un grup de música o sou cantautors? Doncs no us podeu deixar perdre aquesta oportunitat! Busquem músics per compondre i interpretar la cançó de la Jamborinada! S’ha ampliat el termini per presentar-se al concurs fins el 30 de juny.

Estem buscant grups musicals sorgits d’agrupaments que vulguin participar al concurs per escollir la cançó oficial de la Jamborinada. Si teniu un grup de música o sou cantautors i us motiva crear una cançó que traspassarà fronteres, farà història i acabarà dins de tots els cançoners del nostre país, heu de seguir els següents passos:

1. Envieu-nos les vostres dades abans del 30 de juny:

– Si formeu part de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG): Ompliu les vostres dades al Mapa musical de MEG.

– Si sou d’Escoltes Catalans (EC) o d’Acció Escolta de Catalunya (AEC): Ompliu aquest formulari.

2. Tots els grups que formin part del Mapa Musical de MEG o hagin omplert el formulari rebran a finals de juny un document amb les bases per participar al concurs.

3. Tindreu tot l’estiu per endavant per explotar al màxim la vostra creativitat i abans de començar el curs haureu d’enviar la proposta de cançó.

I el premi quin és?

A part de compondre i interpretar la cançó de la trobada d’escoltisme i guiatge més gran que s’ha fet mai a Catalunya, podreu gravar la cançó en format professional i enregistrar un videoclip. També es farà una actuació durant la Jamborinada, així com molt probablement en algun altre espai escolta i guia.

Atenció! Ampliem el termini per presentar-se al concurs fins el 30 de juny! Feu sentir la vostra veu!