Tots els agrupaments escoltes i guies tenen temps fins el 15 de juny per preinscriure’s a la trobada d’escoltes i guies més gran de Catalunya.

El 15 de juny tanca el  període de preinscripcions per a tots els agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Escoltes Catalans, Acció Escolta de Catalunya i Projecte 4vents que vulguin participar a la Jamborinada, la gran trobada escolta i guia de Catalunya, que tindrà lloc els dies 29 i 30 d’abril de 2017 a Tàrrega.

Amb les dades que es recolliran es podrà fer una predicció acurada dels recursos logístics, econòmics, d’infraestructura i humans que es requeriran per portar a terme la trobada amb èxit. Per aquest motiu és important que els agrupaments participin en aquesta fase de preinscripcions, per poder predir i cobrir totes les necessitats derivades de la trobada.

Procés de preinscripció

A l’apartat web dedicat a les preinscripcions hi ha tota la informació detallada per poder completar el procediment amb èxit, des de l’explicació de cada apartat del formulari fins les preguntes més freqüents.

Per poder fer la preinscripció, cada agrupament ha d’escollir el o la Responsable Jamborinada, la persona que s’encarregarà de formalitzar la preinscripció, centralitzar les demandes del cau i rebre la informació de la trobada, que haurà de traspassar a la resta de caps.

El o la Responsable Jamborinada té temps d’inscriure el seu agrupament fins el 15 de juny, d’aquí tan sols una setmana, per la qual cosa recomanem fer la preinscripció amb marge de temps, per evitar contratemps d’última hora. Un cop s’hagin completat tots els passos a seguir, el o la Responsable Jamborinada rebrà un correu electrònic de confirmació.

La Jamborinada s’apropa, el compte enrere ja està activat; amb el compromís i la participació de tot el Moviment farem una trobada a mida. Recorda, queda una setmana pel tancament de les preinscripcions!