Més de 130 agrupaments s’han preinscrit a la Jamborinada.

El 15 de juny es va tancar el període de preinscripcions a la Jamborinada amb una gran resposta per part dels agrupaments de tots els punts del territori, sumant gairebé 12.000 infants, joves i caps preinscrits.

Gràcies a les dades recollides es seguirà treballant per celebrar una trobada pensada per a 13.000 persones i amb més de 130 agrupaments preinscrits.

Els resultats obtinguts amb les preinscripcions a la gran trobada escolta i guia de Catalunya són de gran utilitat per poder fer un càlcul acurat de totes les necessitats econòmiques, logístiques, d’infraestructura i humanes que es requereixen per poder-la dur a terme. D’aquesta manera, es plantejarà una trobada el més econòmica possible per a totes les persones assistents.

Una vegada més, el moviment escolta i guia ha deixat clar el seu compromís per deixar el món millor de com l’ha trobat, la Jamborinada representa un moment excepcional per fer-ho possible.

Què ens espera el curs vinent?

L’estiu ja és aquí i amb ell els esperats campaments. No ens n’adonarem i de nou començarem un curs que serà ben especial: se celebrarà la Jamborinada. Abans de la trobada, els infants i joves podran anar-se endinsant en l’univers Jamborinada amb activitats que es podran realitzar els dissabtes al cau.

Tot això mentre la cançó de la Jamborinada comenci a sonar amb força, un tema que tindrà videoclip propi i que de ben segur entrarà a formar part de tots els cançoners del país. Els grups de música o cantautors que vulguin compondre-la poden participar en el concurs per la seva creació, tenen temps fins al 26 de juny.

La tardor també portarà l’arribada de les inscripcions, on es recolliran les dades específiques per poder dur a terme la Jamborinada. Se segueixen necessitant mans i ments per tirar endavant aquesta trobada que reunirà 13.000 persones, així que qui estigui interessat es pot sumar a l’Equip Jamborinada o entrar com a voluntari i convertir-se en Minairó.

Queda per endavant un curs carregat d’emocions que es materialitzarà en un cap de setmana ple de fulards de tots els colors.