La formació de Sant Cugat ha guanyat el concurs per composar la cançó de la gran trobada d’escoltes i guies de Catalunya.

El grup santcugatenc Mandràgora Reggae ha guanyat el concurs per fer la cançó de la Jamborinada. Com a premi, el tema “La força per moure el món” serà enregistrat en format professional, tindrà un videoclip propi i serà interpretat en directe durant l’acte central de la Jamborinada, davant de 13.000 persones.

Mandràgora Reggae està format per Arnau Serrallonga, Marc Berruezo, Bernat Ayneto, Guillem Busquets, Flavi Aspero, Alex Rigueiro i Iker Coll, de l’AEiG Berenguer el Gran (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) i l’AE La Floresta (Escoltes Catalans).

Volem agrair especialment la participació de la resta de grups que s’han presentat al concurs, ja que s’han rebut cançons de qualitat, fet que fa palès l’alt nivell musical dels grups nascuts en el si de l’escoltisme i guiatge del país.