Els agrupaments ja tenen disponible la Primera Guia d’Activitats de la Jamborinada

El Martí, la Carlota, la Mariona, el Kotake i el Nil són els personatges de la Jamborinada i els membres de cada branca els coneixeran a través de la Primera Guia d’Activitats de la Jamborinada, que està disponible a l’apartat Recursos del web. Cada branca té la seva pròpia guia i personatges.

L’explorador espacial Jambo ha enviat un missatge a cadascun d’aquests personatges per alertar-los d’una greu amenaça pel Planeta Terra: el temps que invertim en accions per transformar el món desapareix. El Jambo té una missió clara per a ells: reunir a milers de persones durant la Jamborinada per aturar aquest devastador efecte.

Per poder preparar-se per la trobada, cada un dels personatges proposa un seguit d’activitats a les diferents branques dels agrupaments i convoca a tots els escoltes i guies a la Jamborinada. Les guies contenen instruccions detallades per els i les caps, amb llistats sobre el material necessari, el temps que s’ha d’invertir i com s’ha de desenvolupar cada activitat.

El Martí, la Carlota, la Mariona, el Kotake i el Nil recomanen realitzar les activitats al llarg del primer trimestre, ja que a finals de febrer n’arribaran més per a què els diferents agrupaments que participaran a la Jamborinada es puguin conèixer.

Podeu consultar les guies i descarregar-les aquí.

No hi ha temps a perdre, hem de demostrar la força per moure el món!