Engeguem una campanya per fer difusió de la Jamborinada i aconseguir finançament per les activitats del cap de setmana de la trobada.

Aquest 29 de novembre faltaran 5 mesos exactes per l’inici de la Jamborinada, la trobada d’escoltes i guies més gran de Catalunya. 13.000 infants i joves es reuniran a Tàrrega per demostrar a tota la societat que són la força per moure el món.

Per a què s’escolti la seva veu, fer difusió de la Jamborinada i finançar les activitats que es duran a terme el cap de setmana de la trobada, s’ha engegat una campanya per col·laborar amb el projecte. Amb una aportació mínima de 20€ s’aconseguirà que 15 infants i joves puguin participar de les activitats de la Jamborinada.

El 29 de novembre es celebrarà el Giving Tuesday, una iniciativa que promou les donacions a nivell mundial i a la qual s’ha adherit la Jamborinada. Aquell dia serà el punt àlgid de la campanya, que s’allargarà fins el proper 29 de desembre.

Volem que totes aquelles persones que conserven el seu fulard, que recorden alguna de les grans trobades a les que han participat, que desitjarien tornar a ser petites per gaudir de la Jamborinada, que van passar gran part dels dissabtes al cau, que tenen ganes de fer història i que saben que els infants i joves poden canviar el món, col·laborin.

També es pot col·laborar amb la trobada com a voluntari o voluntària. Fer-ho és ben senzill, només cal registrar-se al web de la Jamborinada com a Minairó (voluntari/a).

El Martí, la Carlota i la Mariona ja estan a punt per reunir-se amb milers d’infants i joves per fer sentir la seva veu i fer força per moure el món. Els sentiu?