El tema ‘La força per moure el món’ es troba a l’apartat recursos del web, amb la lletra per poder-la cantar i els arxius de descàrrega. Ja podeu començar a celebrar la vida amb una cançó!

El diumenge 20 de novembre, a l’Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), es va escoltar per primera vegada la cançó oficial de la Jamborinada, ‘La força per moure el món’. Ara ja es pot descarregar a l’apartat recursos del web, juntament amb la lletra, per poder-la cantar i ballar a tots els agrupaments del país.

La cançó de Mandràgora Reggae va guanyar el concurs per composar el tema oficial de la gran trobada d’escoltes i guies de Catalunya. Recordem que aquest grup de Sant Cugat del Vallès està format per Arnau Serrallonga, Marc Berruezo, Bernat Ayneto, Guillem Busquets, Flavi Aspero, Alex Rigueiro i Iker Coll, de l’AEiG Berenguer el Gran (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) i l’AE La Floresta (Escoltes Catalans).

Més endavant s’enregistrarà un videoclip i s’interpretarà en directe durant l’acte central de la Jamborinada, on “tots els fulards lligats travessaran el mar i les muntanyes”.

Escolta i descarrega’t la cançó!