El 6 de gener va finalitzar la campanya de micromecenatge per finançar les activitats de la Jamborinada. Es podrà seguir fent aportacions econòmiques mitjançant el web del projecte.

La Jamborinada ha aconseguit 6.490€ gràcies a les 129 aportacions econòmiques de persones compromeses en fer sentir la veu de 13.000 escoltes i guies i demostrar que som la força per moure el món.

Els diners obtinguts s’invertiran en finançar les activitats educatives del cap de setmana de la trobada, els dies 29 i 30 d’abril a Tàrrega. S’organitzaran més de 250 activitats dividides per branques que confluiran en un acte central on es llegirà un manifest sorgit d’un procés participatiu. Aquesta serà una gran ocasió per fer escoltar la veu dels escoltes i guies i proposar accions per a la transformació social.

Per seguir col·laborant amb el projecte i ser partícip d’un moment històric, es poden fer aportacions econòmiques a l’apartat Col·labora del web de la trobada.

La Jamborinada també necessita 800 persones voluntàries, anomenades Minairons, per tal de donar suport a l’organització i desenvolupar tasques diverses durant la trobada i/o els mesos previs. Per ser Minairó tan sols cal entrar a l’apartat Col·labora del web del projecte i apuntar-se al formulari abans del 17 de febrer. I tu, vols ser Minairó?

13.000 gràcies! La gent com tu fa moure el món!