A 100 dies de la gran trobada, es poden conèixer les xifres d’infants, joves i caps inscrits.

El procés d’inscripció a la Jamborinada ha finalitzat amb 156 agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, d’Escoltes Catalans, d’Acció Escolta de Catalunya i del Projecte 4vents. Així doncs, els dies 29 i 30 d’abril a Tàrrega es lluiran els colors de 156 fulards diferents.

Avui, 19 de gener, quan queden 100 dies exactes per la trobada més gran d’escoltes i guies que s’ha fet mai a Catalunya, es poden conèixer les xifres de participants: 1.340 Castors i Llúdrigues (de 6 a 8 anys), 2.435 Llops i Daines (de 8 a 11 anys), 2.545 Ràngers i Noies Guia (d’11 a 14 anys), 2.305 Pioners i Caravel·les (de 14 a 17 anys), 970 Truc ( a partir de 17 anys) i 2.370 caps.

comptadors

A aquestes xifres s’hi sumaran les 800 persones voluntàries, anomenades Minairons, que actualment s’estan buscant per poder col·laborar amb l’organització de la trobada. Qui vulgui implicar-se i ser partícip de la Jamborinada, tan sols ha d’omplir el formulari del web abans del 17 de febrer. A més, per col·laborar amb el projecte, també es poden fer aportacions econòmiques mitjançant el web; fins al moment s’han recollit 6.490€ per finançar les activitats educatives que es durant a terme al llarg del cap de setmana.

Ben aviat estarà disponible per a tots els agrupaments la Segona Guia d’Activitats de la Jamborinada, que de la mà dels diferents personatges proposa un seguit d’activitats per fer sentir la veu dels 13.000 infants i joves que participaran a la trobada.