La Segona Guia d’Activitats ja es pot consultar i descarregar al web i aviat la podreu passar a recollir en paper a les vostres seus d’entitat o territorials. Abans d’anar-la a buscar, assegureu-vos que ja ha arribat.

A l’apartat Recursos del web ja podeu consultar i descarregar la Segona Guia d’Activitats de la Jamborinada Fem sentir la nostra veu i ben aviat la podreu passar a recollir a les vostres seus d’entitat o territorials (o us la faran arribar a la propera reunió). Si l’aneu a buscar, assegureu-vos abans que ja ha arribat.

Aquesta guia fa un salt endavant per a què cada branca s’endinsi en l’univers del seu personatge. Les diferents propostes conviden a tots els i les participants de la Jamborinada a fer sentir la seva veu tot participant en l’elaboració del manifest que es llegirà durant l’Acte central de la trobada i posa a la disposició de cada branca un seguit de dinàmiques per conèixer a membres d’altres agrupaments que seran companys i companyes d’aventura.

Hi trobareu un còmic per seguir l’evolució de la història de cada personatge de branca; una activitat específica per a treballar els temes i valors que són propis del personatge; unes dinàmiques per a preparar el manifest que es llegirà a l’Acte central, i una proposta d’interacció entre altres agrupaments que participaran a la trobada. En definitiva, hi trobareu contes, jocs i dinàmiques fetes a mida per fer sentir la nostra veu i demostrar que som la força per moure el món!