Des del vostre agrupament, ajudeu-nos a aconseguir més voluntaris/àries per la Jamborinada i publiqueu-ho a les xarxes socials.

Per a què la Jamborinada sigui un èxit, necessitem 800 Minairons (voluntaris/àries) d’arreu per col·laborar amb l’organització de la trobada. Ens dones un cop de mà? Sigues CaçaMinairó i fes que el teu agrupament aporti un bon grapat de Minairons a la Jamborinada!

Ser CaçaMinairó és ben senzill:

  • Els membres de cada agrupament han d’animar a altres persones a ser Minairons. Cada cop que n’aconsegueixin un han de fer una publicació a les xarxes socials on aparegui la foto del Minairó caçat i el text: “L’agrupament [nom agrupament] ha caçat un nou Minairó per la Jamborinada! #JoSeréMinairó”.
  • El Kotake, el youtuber de la Jamborinada, farà un recull de les fotos més engrescadores que s’hagin publicat i les mostrarà en un dels seus vídeos.
  • La campanya CaçaMinairons estarà activa del 4 al 17 de febrer, l’últim dia per apuntar-se com a Minairó.

infogradia caçaminairó (1)

Amb la suma dels petits gestos de cada agrupament aconseguirem la nostra fita: 800 Minairons! Ja ho sabeu, els Minairons són uns éssers de llegenda que sempre tenen ganes de treballar. En busquem de compromesos amb moure el món!