Els i les caps dels 156 agrupaments inscrits a la Jamborinada rebran un butlletí electrònic mensual fins el mes de maig amb les informacions més rellevants de la trobada.

El primer butlletí electrònic de la Jamborinada ja està a la safata d’entrada dels i les caps dels 156 agrupaments inscrits. De gener a maig, s’enviarà mensualment la informació més destacada de la Jamborinada, per anar escalfant motors pel cap de setmana de la trobada i que no s’escapi cap detall.

Ens aquest primer número expliquem que busquem 800 Minairons (voluntaris/àries) per col·laborar amb l’organització de la trobada. Les persones interessades es poden apuntar al formulari del web fins el 17 de febrer i demanem la col·laboració de tots i totes per aconseguir aquesta fita. Podeu seguir com evoluciona el nombre de Minairons apuntats mirant el comptador del web.

També presentem la Segona Guia d’Activitats de la Jamborinada, que ja està disponible al web i aviat en paper per tots agrupaments inscrits. Aquesta guia permet aprofundir en l’univers de cada personatge a través del seu còmic, treballar diferents valors amb els jocs proposats, reflexionar amb els contes, participar en l’elaboració del manifest de la Jamborinada i conèixer a branques d’altres agrupaments que també assistiran a la trobada.

A més, ja es poden conèixer al detall les dades d’inscripcions: ja som més de 12.000 inscrits a la Jamborinada procedents de 156 agrupaments! Per últim, recordem que s’ha creat un espai al web per poder rebre les aportacions econòmiques de tothom qui vulgui col·laborar amb el projecte.

El compte enrere avança, queden menys de 100 dies per la Jamborinada!

 

Si no ets Cap inscrit o Minarió però tu també vols rebre el butlletí, envia’ns un correu fent-nos-ho saber a comunicacio@jamborinada.cat