El manifest de la Jamborinada, els Minairons inscrits, la infografia explicativa de la macrotrobada i la cerca de grups de cultura popular protagonitzen el segon butlletí electrònic mensual per a caps inscrits.

Queden dos mesos per omplir Tàrrega d’escoltes i guies amb ganes de conèixer altres persones del moviment, seguir les activitats del Martí, la Carlota, el Kotake, la Mariona i el Nil, viure moments inoblidables per tots els racons de la ciutat i, sobretot, moure el món. Per això, mensualment recollim la informació més destacada per compartir l’entusiasme per un cap de setmana que promet ser històric.

En aquest número recordem que s’ha ampliat el termini per contribuir al manifest participatiu de la Jamborinada, tots els agrupaments i branques poden enviar els seus vídeos, fotos i imatges fins el 5 de març i així fer sentir la veu!

Estem molt agraïts davant la gran resposta que ha tingut la crida de Minairons: s’han apuntat més de 1.000 persones per fer de voluntàries durant la trobada o setmanes abans! Això suposa una injecció de força que permetrà que surti un cap de setmana rodó.

També s’ha elaborat una infografia que permetrà explicar la Jamborinada. En resol el que, el qui, el quan, l’on, el per què i el com. Volem que tothom conegui i parli de la Jamborinada per mostrar el potencial dels escoltes i guies per transformar la societat i el món, ens ajudeu?

Per últim, busquem grup de cultura popular que vulguin col·laborar amb la Jamborinada! Tabalers, geganters, grallers…Coneixes algun grup o en formes part? Escriu-nos a animacio@jamborinada.cat.

Seguim caminant cap a la Jamborinada, cada dia la tenim més a prop!