El tercer butlletí mensual fa un repàs de les qüestions més destacades quan tan sols falta un mes per la trobada. Publiquem el programa al web per conèixer en detall com s’estructurarà la Jamborinada.

El comptador del web de la Jamborinada ho deixa ben clar: d’aquí 30 dies ens trobarem a Tàrrega per demostrar que deixarem el món millor de com l’hem trobat! Com cada mes, el butlletí de la trobada per a caps inscrits fa un repàs de tot allò a tenir en compte per viure aquest moment històric que entrarà dins la memòria escolta i guia del país.

El Martí, la Carlota, la Mariona, el Kotake i el Nil ja han fet la seva bola de fang Nendo Dango, seguint el pla que va activar el Jambo en aquest vídeo. L’explorador espacial ha iniciat el seu viatge a la Terra i, segons les seves estimacions, arribarà a Tàrrega el diumenge 30 d’abril al matí. És molt important que cada escolta i guia faci la seva bola Nendo Dango per portar-la a la Jamborinada, tindrà un paper ben especial a l’Acte central del diumenge.

Per saber on estareu en tot moment els dies 29 i 30 d’abril, al web està disponible el programa d’activitats del cap de setmana, que també es pot consultar per branques. D’aquesta manera us podreu fer una idea de tot el que us espera en aquesta experiència única.

Finalment, hem preparat una sorpresa per aquest 1 d’abril! Estigueu atents i atentes a les xarxes socials, l’haureu de seguir a ritme de #LaForçaPerMoureElMón!