Queda menys d’un mes per escoltar la cançó oficial de la Jamborinada en directe durant l’Acte central de la trobada, interpretada pel grup Mandràgora Reggae.

Estrenem el videoclip de la cançó oficial de la Jamborinada “La força per moure el món”, que relata els diferents moments d’una sortida d’agrupament: el comiat de les famílies, l’inici de la ruta amb les motxilles a l’esquena, l’excursió pel medi natural, la instal·lació de les tendes, els descobriments de l’entorn, els jocs, el companyerisme i, sobretot, la música.

Mandràgora Reggae interpreta la cançó “La força per moure el món” després de guanyar el concurs per composar el tema. Aquest grup de Sant Cugat del Vallès està format per l’Arnau Serrallonga, el Marc Berruezo, el Bernat Ayneto, el Guillem Busquets, el Flavi Aspero, l’Alex Rigueiro i l’Iker Coll, de l’AEiG Berenguer el Gran (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) i l’AE La Floresta (Escoltes Catalans).

Darrera d’aquesta iniciativa es troba la Comissió d’Activitats de la Jamborinada, que va impulsar el concurs de la cançó i ha desenvolupat la idea original del videoclip, que ha estat realitzat per PocaBroma produccions. També cal fer una menció especial a l’Agrupament Escolta i Guia Movi de Tous, que ha participat en el rodatge.

D’aquí menys d’un mes, Mandràgora Reggae interpretarà la cançó en directe davant de més de 13.000 persones durant l’Acte central de la Jamborinada, el diumenge 30 d’abril. Mentre corre el compte enrere, ja podem cantar i ballar a ritme de #LaForçaPerMoureElMón! Es poden descarregar la lletra, els acords i la cançó en aquest enllaç.