• Dijous 27 d’abril a les 11h a Barcelona. Sala Maria Aurèlia Capmany del Centre Cívic Pati Llimona (Carrer Regomir, 3)
  • Dijous 27 d’abril a les 14h a Tàrrega. Sala de Plens de l’Ajuntament (Plaça Major, 1 Tàrrega). Citem prèviament a aquells mitjans que vulguin prendre imatges del muntatge dels espais a les 13h al Carrer Salvador Espriu amb el Carrer de la Plana (Tàrrega).

El dijous 27 d’abril tindran lloc dues rodes de premsa, una a Barcelona i l’altra a Tàrrega, per a presentar oficialment la Jamborinada i les seves activitats. Membres del grup coordinador de la Jamborinada i joves escoltes participants presentaran el projecte acompanyats de la Directora General de Joventut, Marta Vilalta -a la roda de premsa de Barcelona- i l’Alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló -a la de la capital de l’Urgell-.

La Jamborinada és la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya. Sota el lema “La força per moure el món” la ciutat de Tàrrega acollirà 13.000 infants, joves i persones voluntàries que faran realitat i gaudiran d’un cap de setmana amb més de 250 activitats, una fira amb la representació de més de mig centenar d’entitats i associacions i un gran acte conjunt que pretén refermar el potencial transformador que tenim els escoltes i guies.

La Jamborinada està organitzada per Minyons Escoltes i Guies de Catalunya amb la participació d’Escoltes Catalans i d’Acció Escolta de Catalunya i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Lleida, la Diputació de Girona i la Diputació de Tarragona.

La premsa està també convidada a viure les emocions de l’Acte central de la Jamborinada amb els 13.000 infants i joves, el diumenge 30 d’abril d’11h a 13h. L’Acte central es durà a terme en un gran escenari instal·lat a l’esplanada davant del CAP de Tàrrega (Carrer Salvador Espriu). Un cop acabat, hi haurà un espai per a l’atesa a mitjans.

Per a una bona organització dels actes, preguem confirmació d’assistència tant a les rodes de premsa com a l’Acte central de la Jamborinada.

Contacte:

Joel Fortuny: Tel. 626 45 48 77
Anna Echeverria: Tel. 660 170 180

premsa@jamborinada.cat / www.jamborinada.cat/premsa / @jamborinada