Tàrrega enllesteix les instal·lacions per acollir l’esdeveniment més important del moviment Escolta i Guia que s’haurà celebrat mai a Catalunya, la Jamborinada. S’espera l’arribada de 12.000 infants, joves i caps de més de 150 agrupaments de Catalunya, el País Valencià i Mallorca i més d’un miler de voluntaris que faran possible la trobada que deixarà altres xifres de rècord com una acampada de 2500 tendes. La força per moure el món és el seu lema i a través de més de 250 activitats temàtiques que van des del medi ambient, fins a les desigualtats passant pel consum o l’ocupació entre altres, els infants i joves faran visibles les accions transformadores que cada dissabte treballen al cau.

L’acte també comptarà amb l’actuació en directe del grup Mandràgora Reggae, creadors de la cançó oficial de la Jamborinada. Tota la ciutat sencera s’ha volcat la trobada per a que sigui un èxit.

Els agrupaments viuen amb molta intensitat aquestes dies previs. Aquest cap de setmana a Tàrrega l’Escoltisme demostrarà la seva força, la força per moure el món.

Vídeo notícia publicada el 27/04/17.