El quart butlletí de la Jamborinada arriba poc abans de l’inici de la gran trobada d’escoltes i guies de Catalunya, després de les rodes de premsa de presentació a Barcelona i a Tàrrega el dijous 27 d’abril.

Tic, tac, tic, tac… D’aquí unes hores donarem el tret de sortida a la Jamborinada. 13.000 escoltes i guies aniran arribant escalonadament a Tàrrega per omplir la ciutat dels colors dels seus fulards. A Tàrrega ja fa dies que s’aprecien moviments: muntatge d’escenaris i carpes, senyalitzacions a la Zona d’acampada… Minairons corrent amunt i avall per deixar-ho tot a punt. Precisament, el dijous 27 d’abril, es va presentar la Jamborinada als mitjans, amb dues rodes de premsa, una a Barcelona i l’altra a Tàrrega.

Per acabar de motivar-nos de cara a la gran trobada, el quart butlletí comença amb l’himne de la Jamborinada, el videoclip de la cançó “La força per moure el món”, que les 13.000 persones ballaran plegades en una actuació en directe del grup Mandràgora Reggae a l’Acte central.

Per qui vulgui endinsar-se en els diferents espais de la trobada, al web està disponible un mapa interactiu de tots els racons, que es pot filtrar per branca. D’aquesta manera, us podreu familiaritzar amb els diferents espais i saber on estareu en tot moment!

Aquest cap de setmana mourem el món i no ho farem sols, comptem amb la col·laboració de més de mig centenar d’entitats amb les què fem xarxa. Al llarg del cap de setmana els coneixereu a l’Espai fira, als tallers de Pic i Truc i en els desplaçaments entre espais. A l’apartat web de col·labora trobareu els nostres aliats per deixar un món millor.

Així doncs, a punt per moure el món?