Tàrrega reunirà aquest cap de setmana més de 13.000 nens d’entre 6 i 18 anys a la Jamborinada, la trobada més gran descoltes i guies, que porta el lema “La força per moure el món” i que pretén prendre consciència sobre els valors que fomenta el moviment escolta. Durant les jornades, els nens, amb el suport d’un miler de voluntaris, participaran en més de dos-centes cinquanta activitats de temàtiques diferents que van des del medi ambient fins a la desigualtat o el consum. L’acte central tindrà lloc diumenge i consistirà en una representació teatral i la lectura d’un manifest participatiu elaborat per les diferents agrupacions. Per a la Jamborinada, Tàrrega ha habilitat més de vint espais repartits per tota la ciutat.

L’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, va assegurar que “la trobada és una gran oportunitat per fer més visibles les terres de Lleida”.

 

Notícia publicada a Segre el 18/04/17.