Els Llops i Daines (LLiD) han dut a terme l’activitat de tarda al Parc de Sant Eloi sota el títol d”El llibre d’invents per fer un món millor”. Inicialment dos presentadors els han donat la benvinguda i de cop i volta un carter ha pujat a l’escenari i els ha donat una carta escrit per a la Carlota així com també un paquet molt gros, que contenia un llibre. Un llibre trist i gris. Quatre LLiD han llegit la carta, on la Carlota els ha demanat ajuda perquè el llibre torni a ser feliç, alegre i de colors vius.

 

A través d’aquesta activitat els LLiD han treballat a la Jamborinada la participació i també han potenciat la seva imaginació a través d’un treball en esperit crític. També han pogut desenvolupar qualitats psicomotrius a l’espai del Parc de Sant Eloi, aïllat del nucli urbà de Tàrrega i han aprofundit en el coneixement del moviment escolta.