L’alegria, la gresca i la festivitat amb paraules grans s’han imposat a les vetlles de les branques de Ràngers i Noies Guies (RiNG), Pioners i Caravel·les (PiC) i Trucs. En el cas dels primers, l’escenari situat a l’esplanada que acollirà l’Acte central de la Jamoborinada ha estat l’epicentre d’una gran festa liderada pel DJ Kotake, el personatge que ha acompanyat els RiNG durant tot el curs per preparar aquesta gran trobada i que els ha convertit en kotakis, o el que ve a ser el mateix, els seus seguidors. El repertori de la nit ha estat fruit de les propostes que els mateixos RiNG de tots els agrupaments participants han fet arribar al Kotake: l’entrega i les ganes de ballar dels infants i joves s’ha fet notar des del primer minut de la nit.

En el cas dels PiC, la vetlla s’ha situat al pati de l’escola Maria Mercè Marçal i ha comptat amb l’actuació estel·lar dels Pastorets Rock, que amb les seves versions de cançons populars i folklòriques com ‘Pol Petit’, ‘Que tinguem sort’ o ‘Som de l’Oest’. En el cas dels Trucs, la vetlla ha anat precedida d’un joc de rol consistent en una invasió de zombies, que han perseguit els joves pels carrers del centre de Tàrrega. Una vegada finalitzada l’activitat, els Trucs s’han aplegat a la plaça del Pati i amb l’acompanyament de dos grups de batucada s’han dirigit fins a l’espai Fassina on un DJ ha punxat les cançons que ells mateixos han proposat al llarg de les darreres setmanes.