13.000 infants i joves amb gorres i mocadors inunden Tàrrega, a l’Urgell, aquest cap de setmana amb motiu de la Jamborinada, la trobada d’escoltes i guies catalans més gran que s’ha fet mai. Pere Puig i Cristina Berengué ens ajuden a descobrir els valors de l’escoltisme tot parlant alguns dels joves participants a la trobada, així com els caps dels agrupaments i els minairons, que són els voluntaris que fan possible la Jamborinada. Entrevistem les impulsores de l’aplec, Núria Montanyà, coordinadora de la trobada i comissària general de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, i Núria Falip, cap de l’Agrupament Escolta i Guia Mestre Güell Roger de Llúria de Tàrrega. També parlem amb l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, i descobrim com es prepara l’edició d’enguany de Fira Tàrrega amb el seu director artístic, Jordi Duran. Tot plegat amb un peu posat a Caldes de Malavella, a la Selva, on connectem amb Televisió de Girona i l’Alba Martínez, que es troba al Mercat Esotèric de la Festa de la Malavella. La nota musical la posa el cantautor targarí Carlitos Miñarro, que ens parla del seu proper treball en solitari, ‘Impuls’.

Programa emès a La Xarxa i Tàrrega TV el 29/04/17.