Us pensàveu que en Jambo havia marxat així com així? Doncs no! Ens ha tornat a contactar, enviant-nos un últim missatge.
 

En Jambo ens escriu una darrera carta per demanar-nos que seguim amb l’energia positiva que es va manifestar a la Jamborinada i que seguim unint esforços per construir un món millor. Va veure clar que els infants i joves escoltes i guies són totalment capaços de moure mars i muntanyes, i sobretot d’opinar i decidir sobre allò que els afecta; però molts dels compromisos que van prendre a la trobada requereixen un nostre esforç individual i col·lectiu per assolir-los. I sabem que és aquest el pas que cal que donem ara.
 
Per aquest motiu presentem la quarta i última guia d’activitats de la Jamborinada “Escampem la llavor: Manifesta’t”. Una guia especial, creada per un grup d’infants i joves d’edats diferents, de caus diferents, de pobles diferents i amb experiències diferents.
 
Aquesta guia ha estat pensada i creada pels i les escoltes i guies que, com ells, creuen en un món millor. I l’objectiu de les activitats que presenta és que cadascú de nosaltres assumeixi un Jambocompromís individual i que com a grup assumim també un Jambocompromís col·lectiu per anar treballant dia a dia.
 
Els Responsables Jamborinada del vostre agrupament rebran el correu amb la Guia “Escampem la llavor: Manifesta’t” per a descarregar-se-la, però també la podeu trobar disponible en aquest enllaç del web.
 
Gaudiu de les activitats, assumim Jambocompromisos i movem el món!