MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) és una associació inscrita el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 6847, secció 1a de Barcelona i censada a la Secretaria General de Joventut amb el número 00-003-00195, amb CIF G-08931974. Aquesta societat és propietària del nom de domini www.jamborinada.cat

Rambla Jacint Verdaguer, 10
08197 Valldoreix (Barcelona)
Tel: 93 590 27 00
E-mail: info[arroba]jamborinada.cat

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.

Totes les pàgines d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris i la utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a una informació d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració dels usuaris de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça info[arroba]jamborinada.cat

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

© 2016, MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) www.jamborinada.cat
Tots els drets reservats.

Aquesta pagina web i els continguts inclosos: articles, texts, imatges, logotips, marques, altres elements de la imatge corporativa, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat de MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) o de tercers que han autoritzat el seu ús a MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC), quedant expressament prohibida la seva explotació sense l’autorització expressa de MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC), que haurà de ser sol·licitada i concedida per escrit.

L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control de MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC). La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) es regiran per la legislació espanyola.

Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de Barcelona, Espanya.