Objectius

L’objectiu de la llista d’espera és conèixer el nombre de possibles participants dels agrupaments que no es van preinscriure a  la Jamborinada al maig i juny de 2016, però que tot i així volen participar a la trobada.

La capacitat de la trobada és limitada, per tant, la llista d’espera no assegura tenir plaça a la Jamborinada. Tot i així, una previsió acurada ens permetrà posar els mitjans necessaris per acollir el màxim d’agrupaments possible. Amb totes les dades que recollirem, farem créixer la Jamborinada, gràcies per fer-ho possible!

Dates

  • Apuntar-se a la llista d’espera del dilluns 21 de novembre a diumenge 11 de desembre de 2016.
  • Confirmació de plaça i inscripcions de dilluns 19 de desembre a divendres 23 de desembre de 2016.

Qui s’apunta a la llista d’espera

Amb la llista d’espera es crearà una figura per cada agrupament: el Responsable Jamborinada de l’agrupament. Aquesta persona serà qui apuntarà el cau a la llista d’espera. Només serà possible apuntar-s’hi una vegada per agrupament.

El Responsable Jamborinada:

  • Serà el referent de l’agrupament en tots els temes que afectin la Jamborinada.
  • Centralitzarà les demandes de l’agrupament i rebrà la informació sobre la trobada, que haurà de traspassar a la resta de caps de l’agrupament.

Instruccions per apuntar-se a la llista d’espera en 4 senzills passos

1. Benvinguda

Primer de tot has de triar l’associació a la que pertany el teu agrupament i seleccionar “Començar”.

2. Identificar l'agrupament i el Responsable Jamborinada de l'agrupament

Has de seleccionar als dos desplegables la demarcació i l’agrupament al qual pertanys (si no apareix al llistat, és perquè ja ha estat preinscrit). També has d’introduir el nom, cognoms, correu electrònic i mòbil del Responsable Jamborinada de l’agrupament.

El Responsable Jamborinada de l’agrupament:

  • Serà el referent de l’agrupament en tots els temes que afectin la Jamborinada.
  • Centralitzarà les demandes de l’agrupament i rebrà la informació sobre la trobada, que haurà de traspassar a la resta de caps de l’agrupament.

3. Previsió d'assistents a la Jamborinada

A continuació, has d’indicar per cada branca el nombre d’infants i joves, i els caps que aniran amb aquesta branca. Necessitem una previsió el màxim d’acurada.

Tingues en compte:

  • Si no teniu una branca o alguna no participarà de la Jamborinada, cal que ho indiqueu amb un 0 a nombre de infants/joves i un 0 a nombre de caps.
  • Si teniu unitats amb edats diferents a les branques indicades: decidir amb quina branca fareu les activitats.
  • En cas que tingueu dues unitats de la mateixa branca, indiqueu el nombre total d’infants i joves (la suma de les dues). Els caps de l’agrupament que no portaran cap branca concreta al 2016-2017 (equip d’agrupament o membres de comissions) i que volen participar de la Jamborinada, s’han d’assignar a la branca amb què assistiran a l’esdeveniment.

4. Confirma

Per acabar, has d’activar la casella per acceptar la conformitat de la cessió de les dades i seleccionar “Apunta’t a la llista d’espera”. S’enviarà un correu a l’adreça facilitada del responsable i a l’adreça corporativa de l’agrupament.

INSCRIPCIONS TANCADES!

Si no has tancat el teu formulari o tens dubtes, pots contactar amb secretaria@jamborinada.cat o trucar a l’Oficina de Serveis Generals de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (93 590 27 00).

Saps quins agrupaments s’han preinscrit?

Mira el mapa!