Objectius

L’objectiu del formulari d’inscripcions és tenir un registre acurat de totes les persones que participaran a la Jamborinada, amb informació detallada de totes elles, per poder planificar i organitzar la trobada tenint en compte totes les peculiaritats de la gent que hi participa. Amb totes les dades que recollirem, dibuixarem millor la Jamborinada, gràcies per fer-ho possible!

Dates

De dilluns 21 de novembre a diumenge 11 de desembre de 2016.


Qui fa les inscripcions

Amb les preinscripcions es va crear la figura de Responsable Jamborinada de l’agrupament, qui es va encarregar de preinscriure el seu agrupament i des de llavors és la persona de contacte per temes de Jamborinada. Aquesta persona serà l’encarregada, també, de fer les inscripcions dels participants.

 

Instruccions per fer la inscripció en 7 senzills passos

1. Benvinguda

A la pantalla inicial tens dos botons. Has de seleccionar SI, si vas preinscriure al teu agrupament, o seleccionar NO, en cas que no el preinscrivissis i vulguis accedir a la llista d’espera.

2. Introdueix el teu correu electrònic

Un cop hagis indicat que SI, has d’introduir el mateix correu electrònic que vas fer servir per les preinscripcions.

 • Rebràs un correu electrònic amb un enllaç temporal que et permetrà accedir al sistema d’inscripcions.
 • Aquest enllaç és personal i intransferible. Si has deixat el cau, posa’t en contacte amb l’OSG (935902700 o secretaria@jamborinada.cat) per indicar el nom, cognoms, telèfon i correu electrònic del nou responsable.
 • Assegura’t que les teves dades a afiliacions són correctes i que el teu correu electrònic coincideix amb el que vas posar a les preinscripcions (pregunta al secretari del teu agrupament).

3. Dades de l'agrupament

En aquesta pantalla has de comprovar que les dades són correctes. Si tot és correcte, a sota tens el botó per passar a la següent pantalla.

 • Si les teves dades no són correctes contacta amb l’OSG.
 • Si l’adreça postal i/o el correu electrònic de l’agrupament no són correctes, que el secretari del teu agrupament les modifiqui al programa d’afiliacions.
 • Si estàs fent la inscripció en un ordinador públic, és important que tanquis la sessió quan acabis. Hi ha un botó a dalt a la dreta per fer-ho.
 • Si durant el procés d’inscripció tanques el programa, es guardaran les dades que hagis introduït i podràs seguir en un altre moment. El dia 11 de desembre es tancaran les inscripcions i ja no podràs fer més canvis.

4. Dades de les unitats

Has de seleccionar a cada pantalla els infants i joves del teu agrupament que participaran a la trobada (hi ha 5 pantalles, una per unitat).

 • Selecciona les restriccions alimentàries (al·lèrgies, intoleràncies alimentàries, dietes especials…) del llistat desplegable. En pots escriure d’altres que no hi apareguin.
 • Especifica en detall les necessitats específiques dels infants i joves del teu agrupament:  necessitats educatives especials, mobilitat reduïda, al·lèrgies a materials, altres informacions mèdiques rellevants o si requereixen d’un suport específic. Necessitem la màxima concreció per poder organitzar una Jamborinada adaptada a les necessitats dels i les participants.

5. Dades de l'equip de caps

Has de seleccionar les i els caps del teu agrupament que participaran a la trobada i adjudicar-los a una unitat.

 • Comprova que les dades de contacte (mòbil i correu electrònic) de tots els caps siguin correctes i, en cas contrari, que el secretari del vostre agrupament introdueixi les dades correctes al programa d’afiliacions.
 • Comprova que totes les unitats tinguin caps assignats.
 • Selecciona les restriccions alimentàries (al·lèrgies, intoleràncies alimentàries, dietes especials…) del llistat desplegable. En pots escriure d’altres que no hi apareguin.
 • Especifica en detall les necessitats específiques dels caps del teu agrupament:  necessitats educatives especials, mobilitat reduïda, al·lèrgies a materials, altres informacions mèdiques rellevants o si requereixen d’un suport específic. Necessitem la màxima concreció per poder organitzar una Jamborinada adaptada a les necessitats dels i les participants.

6. Resum de la inscripció

Revisa que totes les dades de la teva inscripció siguin correctes. Si tot és correcte, ja pots tancar la inscripció.

 • Veuràs agrupades les unitats, primer els infants o joves i després els caps de la unitat.
 • Si vols modificar alguna de les dades qua has introduït, pots tornar enrere i anar passant per les diferents pantalles (trobaràs botons d’anterior a l’esquerra, tant al principi com al final de la pàgina).
 • Un cop tancada la inscripció (clicant el botó Tancar Inscripció) no podràs fer canvis.
 • Recorda que si durant el procés d’inscripció tanques el programa, es guardaran les dades que hagis introduït i podràs seguir en un altre moment.
 • El dia 11 de desembre es tancaran les inscripcions i ja no podràs fer més canvis.

7. Final

Ja has acabat la inscripció! Guarda o imprimeix el comprovant.

 • Rebràs un correu electrònic de confirmació a la teva adreça i a l’adreça de l’agrupament amb el resum de les dades de la vostra inscripció i la informació per formalitzar el pagament.

INSCRIPCIONS TANCADES!

Si no has tancat el teu formulari o tens dubtes, pots contactar amb secretaria@jamborinada.cat o trucar a l’Oficina de Serveis Generals de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (93 590 27 00).

Mourem el món

No et perdis les nostres activitats!