PRESENTACIÓ

La Jamborinada és la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya. Més de 13.000 infants, joves i persones voluntàries compartirem a Tàrrega un cap de setmana d’activitats per prendre consciència que junts podem deixar el món millor de com l’hem trobat. El projecte neix de la voluntat (…)

Més informació

QUI ORGANITZA?

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) som una associació sense ànim de lucre amb la missió d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia, fent-los protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat (..)

Més informació

EQUIP JAMBORINADA

Per a que la Jamborinada sigui un èxit, un equip voluntari s’està encarregant de tirar endavant el projecte tot assumint responsabilitats i tasques. S’organitza per comissions i subcomissions, com si es tractés d’una flor on cada pètal és un grup de treball i tots funcionen de manera coordinada (…)

Més informació

ESCOLTISME I GUIATGE CATALÀ

La Jamborinada és una trobada oberta a tots els escoltes i guies de Catalunya. En aquest context de país, l’escoltisme i guiatge està reconegut en el marc de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge. L’escoltisme i el guiatge català és un moviment educatiu, juvenil (…)

Més informació

No dubtis!

Consulta les FAQ