La Jamborinada és la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya. Més de 13.000 infants, joves i persones voluntàries compartirem a Tàrrega un cap de setmana d’activitats per prendre consciència que junts podem deixar el món millor de com l’hem trobat.

El projecte neix de la voluntat de celebrar una macrotrobada de tots els escoltes i guies de Catalunya, tal i com es fa arreu del món des del 1920 amb les trobades anomenades Jamboree. La Jamborinada està organitzada per Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i compta amb la participació activa de les entitats de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.

La trobada serà la culminació d’un gran projecte que té com a objectiu aprofundir en la participació a través del mètode escolta i guia. Eduquem infants i joves per fer-los protagonistes del seu creixement personal. Aprenem a participar de forma activa i compromesa per incidir conscientment al nostre entorn. Volem ser motors de canvi real en la construcció d’un món millor. Perquè som la força per moure el món.

Amb tu mourem el món! Participa a la trobada d’escoltes i guies més gran de Catalunya.

L’emoció de la trobada

S’ha de veure!