A través d’aquest avís legal, MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) informa els usuaris d’aquest lloc web, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (d’ara endavant LOPD), sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària si desitgen facilitar a MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) les dades personals que els són sol·licitades.

L’usuari, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar-ne la tramesa, autoritza expressament a MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) a que tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades enviades.

La recollida i el tractament de les dades personals que l’usuari faciliti té com a finalitat atendre la seva consulta, i l’enviament d’informació sobre els nostres serveis i activitats, per qualsevol mitjà de comunicació, inclòs l’electrònic.

Les dades personals que faciliti l’usuari hauran de ser vertaderes, exactes, completes i actualitzades, i aquest haurà de respondre dels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar a causa del no compliment d’aquesta obligació.

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, la pèrdua o el tractament no autoritzat de les dades personals que l’usuari faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.

L’usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el fitxer de MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC), rectificar-la si és errònia, cancel·lar-la i oposar-se al seu tractament enviant un missatge de correu electrònic a info[arroba]jamborinada.cat  o una carta a MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC), Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, 10, 08197 Valldoreix, Barcelona.

L’informem que aquest lloc mesura el trànsit amb les solucions de Google Analytics. Aquestes solucions poden utilitzar cookies o web Beacons per analitzar el que succeeix a les nostres pàgines. Trobareu més informació sobre la política de privacitat de Google Analytics a: http://www.google.com/intl/es/analytics/privacyoverview.html

Verdaguer, 10, 08197 Valldoreix, Barcelona.